недеља, 14. фебруар 2016.

НАТО добија 10 000 евра субвенција за свако отворено радно место у Србији

-Уговор о стратешком партнерству између Србије и НАТО уредиће односе две стране, а поред ослобађања од пореза,  наша влада се обавезала и да иностраном партнеру уплати 10 000 евра субвенција за свако новотворено радно место. У влади очекују да ће овај уговор допринети запошљавању.
- Србија је постала једна од најатрактивнијих дестинација за инвеститоре, а НАТО је препознао труд уложен у реформе и одлучио да уложи у нашу земљу, истакао је премијер Александар Вучић. - Запошљавање је један од приоритета владе и субвенције ћемо уплатити НАТО-у ће обезбедити на дестине нових радних места за наше грађане, рекао је Вучић који је искористио прилику да критикује бившу власт што раније није донела овакву одлуку.
Посланици СНС-а који су подржали овај уговор истичу да је долазак НАТО у Србију показатељ да се доследна политика, коју води влада са Вучићем на челу исплати, и да је Србија све цењенија у свету. Председник посланичког клуба напредњака, Зоран Бабић је одбацио све критике на рачун овог споразума назвавши, при том, издајницима и плаћеницима страних служби све који му се противе.
  

Нема коментара:

Постави коментар