петак, 26. фебруар 2016.

Нови директор ГКЦ обећао да ће постати стручњак чим заврши факултет

-Гласовима одборника владајуће коалиције на место директора Градског културног центра изабран је Милован Обреновић, а пресудан критеријум којим су се народни представници водили је била стручност коју  ће овај младић стећи чим заврши факултет. 
-Млади и стручни кадрови су више него потребни нашем граду, а  коалиција на чијем сам челу је одлучила да пружи шансу управо једном таквом момку. Стручност коју ће стећи по завршетку студија гарантује да ће бити одличан директор ове изузетно важне установе, рекао нам је градоначелник Ужица Тихомир Петковић. -Живимо у времену када млади и школовани кадрови напуштају наш град  у потрази за послом и бољим животом. Постављањем Обреновића на директорску функцију свима њима шаљемо поруку да је и у нашем граду могуће изградити респектабилну каријеру. Наравно, уколико нисте члан неке опозиционе партије иле сте можда политички неангажовани, додао је Петковић.
Новоизабрани директор ГКЦ признаје да му прија поверење које одборници и чланови његове партије имају у њега и да ће својим ангажманом  учинити све што је потребно да то поверење и оправда..

-Лепо је видети да су, у нашем граду, стручност овако цени, а мени је остало још само неколико испита да је и стекнем. Подсетићу вас да сам већ апсолвент, што значи да ћу врло брзо бити потпуно компетентан за обављање директорске фукције,  кратко је изјавио Обреновић који се извинио што нема више времена за разговор јер жури код професора на консултације.  
Демократска странка Србије којој по коалиционом договору и припада ово директорско место поручила је грађанима да ће ГКЦ у наредном периоду бити оаза културе. У овој партији наглашавају да је срећна околност што међу својим члановима имају велики број потенцијалних стручњака па је град уштедео на трошковима и времену који би се јавили да је, неким случајем, испоштован закон и расписан конкурс.  

1 коментар: