петак, 14. октобар 2011.

Milf Master u Beogradu



                                                 ( Milf Master pred početak predavanja)
    U prepunoj sobi Hotela Interkontinental juče je održano predavanje na temu ženske seksualnosti. Glavni predavač bio je eminentni svestski stručnjak, Doktor Primenjene Seksologije Želimir Lalić.
Na izuzetno posećenom predavanju, dr  Lalić je izneo najnovija naučna dostignuća iz ove oblasti, a kasnije praktičnim primerima demonstrirao  primenu  teorije multipli orgazma kod sexualno aktivne ženske poulacije.
    Želimir Lalić je inače svetski priznati stručnjak u oblasti primenjene seksologije. Svoje studije primenjene seksologije   započeo je u studentskom domu u Kragujevcu, da bi postdiplomske studije nastavio po studenstkim kampusima najznačajnijih svetskih univerziteta. Doktorsku tezu “ Multiplicirani orgazam, od mita do prakse”, odbranio je na  Harvardu.Radove je objavljivao u najpoznatijim naučnim časopisima koji se bave ovom temom, kao što su Playboy, Hustler i slični. Kasnije se seli u Holivud, gde počinje privatnu praksu i gde dobija nadimak Milf Master, po kome je poznat u celom svetu. Mnoge svetski poznate zvezde ga godinama angažuju kao svog ličnog doktora primenjene seksologije. Glumica Saša Grej (Sasha Grey), u svojoj autobiografiji “ Deset Velikih Crnaca” navodi ga kao osobu koja je presudno uticala na njen izbor karijere. Takođe interesantno je da ga je čuveni Roko Zifredi (Rocco Siffredi ) stavio na treće mesto ljudi koji su najviše uticali njega.
Ovaj vrsni stručnjak je sinoć podelio svoja saznanja sa prisutnim ženama, i ako je suditi po njihovim utiscima ostavio izuzetan utisak na njih.
Lidija Janković, medicinska sestra iz Vranja, ovako sumira utiske sa predavanja:
  -Bilo je jako uzbudljivo, došla sam na nagovor drugarice i stvarno je bilo poučno, dr Lalić mi je na stručan i praktičan način objasnio neke stvari koje mi ranije nisu bile najjasnije, iskreno odlazim izuzetno zadovoljena sa ovog predavanja. Što bi rekao naš narod “Oči mi je otvorio!”
  I ostale dame koje su bile na ovom izvanrednom naučnom skupu, uglas su ponavljale da su izuzetno zadovoljene, i da jedva čekaju sledeće predavanje dr Lalića.


   Zahvaljujući ličnom poznanstvu sa dr Lalićem, naš blog ima specijalno iznenađenje za naše čitateljke. Prvih pet dama koje se jave na naš mail karlosboki@gmail.com dobiće priliku da provedu tri dana u svom stanu u društvu  dr Lalića poznatijeg kao Milf Master . 

Нема коментара:

Постави коментар