петак, 28. октобар 2011.

Predstavljamo uspesne!


Porodicna firma za klikanje na reklame

  Da se i u vreme ekonomske krize preduzimljivost isplati  pokazuje primer Danila Vranića iz Male Moštanice. Ovog preduzimljivog čoveka ni gubitak posla, ni svetska ekonomska kriza nisu pokolebale već je hrabro zakoračio u vode privatnog biznisa i danas vodi uspešnu porodičnu firmu u kojoj rade svi članovi porodice.
Ono što ovom slučaju daje dodatnu težinu jeste činjenica da se Danilo uhvatio u koštac sa modernim tehnologijama i ceo posao se obavlja preko računara.
Danilo ponosno priča o svom poslu:
   “Sve je počelo kada sam izgubio posao, nisam znao šta ću. Sin mi je dosta vremena provodio na internetu i malo po malo počeo sam i ja da se interesujem za njega. Na jednom sajtu sam video reklamu za posao. Radilo se o klikanju na reklame, odmah sam uočio potencijal tog posla i iskoristio šansu. Uzeli smo kredit, kupili 5 računara i počeli da radimo. Za sada nam dobro ide,redovno proveravam stanje na računu i iskreno račun polako raste.Prošli mesec smo zaradili čak pet dolara. Veliki problem je što novac ne mogu da nam isplate u zemlji, ali i to će se valjda rešiti našim brzim ulaskom u EU,pa ćemo moći da unovčimo naš rad. Posao smo shvatili ozbiljno, radi se osam sati dnevno od 8 do 16, kao sto vidite cela porodica radi. Klikamo sve vreme i nema zabušavanja, uveo sam i nagrađivanje za onog ko klikne najviše reklama nedeljno. To dodatno motiviše,naravno, svaki prekovremeni rad se plaća.”
   Ovaj primer pokazuje kako i u najtežem momentima osoba sa vizijom i hrabrošću može da pronađe pravi put ka uspehu.  Impresionirani napuštamo ovu uspešnu firmu dok iza nas ostaje vredno i istrajno “Klik klik klik...

1 коментар: