субота, 15. октобар 2011.

„Zlatni P.R.” Ministarstvu Infrastukture


       U organizaciji bloga Smešna Strana Srpske Stvarnosti, prvi put ove godine izabran je najduhovitiji srpski sajt. Kao što se i očekivalo ubedljivu pobedu odneo je neosporni favorit sajt Ministarstva Infrastukture Vlade Srbije. Ministar Milutin Mrkonjic će dobiti nagradu Zlatni P.R.” , i novčani iznos od četrnaest  dinara.
     Iako se možda očekivala oštrija borba, jer je sajt Nove Srpske Političke Misli, važio za favorita iz senke, odmah po početku brojanja glasova bilo je jasno da će internet prezentacija  Ministarstva Infrastrukture, glatko odneti pobedu.
Ono što je važno napomenuti jeste činjenica da je ovaj sajt pobedio i u izboru stručnog žirija i dobio najvise glasova čitalaca čime je trijumf potpuno zaokružen.
Predsednik žirija Gordana Vladić kaže da je žiri zaista uživao u svom poslu:
    “Jako je lepo kad imate posao da izaberete nešto što je najsmešnije. Istinski smo uživali čitajući tekstove pobedničkog sajta. Naslovi koji su nas najviše nasmejali su Radovi na koridoru 11 u punom jeku”, Most kod Beške biće završen u roku”, “Otvorićemo 10 000 novih radnih mesta, Kina ulaže milijarde u Srbiju. Zaista ovaj sajt je pokazao dubok smisao za dešavanja u našoj zemlji i britkim humorom uspeva da nasmeje širok auditorijum. Moram napomenuti da je sajt imao izuzetnu prezentaciju u drugim medijima. Ministar Milutin Mrkonjić je svojim nastupima u medijima, uvek izazivao smeh prisutnih što je poslužilo kao odlična reklama za sam sajt. Mislim da bi drugi internet portali trebalo da prate ovaj primer, jer se na njemu vidi kako se interakcijom različitih medija može dobiti kvalitetan i popularan proizvod. Od strane žirija mogu uputiti samo reči hvale, iskreno preporučejemo svima da posete ovaj sajt, siti će se ismejati!”, zaključuje ona.
    Ministar Milutin Mrkonjić, sa zadovoljstvom je primio vest  o nagradi, a u kratkom telefonskom razgovoru nam je rekao:
        “Iskreno, očekivao sam to, znao sam da je konkurencija izuzetno jaka,  ali zaista celo ministarstvo je naporno radilo kako bi zasmejalo naše građane, i rezultat nije izostao. Ja sam više služio kao motivator i inspiracija, moram da pohvalim zaposlene u ministarstvu koji su vrlo često tekstove završavali i objavljivali znatno pre roka.”
    Dodeljivanje nagrade Zlatni P.R.”  biće upriličeno 25. Oktobra, a Ministar Mrkonjić imaće priliku da je bar godinu dana čuva u svom posedu.
    ''Pošto se bliži izborna kampanja pretpostavljamo da će konkurencija u narednom periodu  biti paklena, ali borićemo se pa neka najsmešniji pobedi!, samouvereno završava Mrkonjić .
Da li je samouverenost na mestu,videćemo u narednom periodu, u svakom slučaju čestitke Ministru Mrkonjicu i zaposlenim u njegovom ministarstvu. Samo neka tako nastave!  

Нема коментара:

Постави коментар