уторак, 8. новембар 2011.

Prvi unisex traktori u Srbiji


   Beogradska fabrika poljoprivrednih mašina IMT sopstvenim snagama traži izlaz iz ekonomske krize. U pogonima ove fabrike vredno se radi i uskoro bi na tržištu trebalo da se pojavi novi model traktora namenjen evropskom tržištu. Radi se o prvom uniseks modelu traktora proizvedenom u Srbiji. Za potrebe ovog projekta formiran je tim  kreatora na čelu sa poznatim beogradskim modnim kreatorom Darkom Kostićem. Oni su izradili idejno rešenje koje je prihvaćeno od strane kompanije i prvi  modeli već izlaze sa proizvodne trake.
Ovim povodom Kostić za S.S.S.S. kaže:
  Prilikom dizajniranja novog traktora trudili smo se da stvorimo ,nov moderan dizajn koji će se razlikovati od drugih, sličnih proizvoda na našem i evropskom tržištu.  Ovaj jednostavno dizajniran traktor fino će pristajati kako damama i gospođicama, tako i jačem polu koji voli svedenost i elegantne linije. Najviše će se proizvoditi u roze boji, ali naravno kupci će imati i drugi izbor boja u zavisnosti od svojih afiniteta.
  Menadžement IMT je, kako kažu, prezadovoljan novim proizvodom i očekuju da će sa njim izvršiti proboj na evropsko tržište. Takođe velika nadanja se polažu u gay poljoprivrednike kako u Evropskoj Uniji tako i u Srbiji.
  P.R. menadžer IMT-a Mileva Pavlović  na promociji novog modela traktora zadovoljno je prokomentarisala da je ovaj projekat dokazao da je IMT našao pravi način za izlazak iz krize i da su pred njim bolji dani.
  Ovo je još jedan od primera kako se dobrom idejom i timskim radom može stvoriti novi atraktivan proizvod. IMT je pokazatelj kojim putem srpska industrija treba da ide i sad su pred nama novi izazovi, planiramo proizvodnju uniseks kombajna i ostalih poljoprivrednih mašina.”, kaže ona.

Нема коментара:

Постави коментар